Nieuws

‘Lagere CO2-uitstoot dankzij opslag water met hogere temperatuur bij Koppert Cress’

Om een klimaatbestendige provincie te realiseren, is vermindering van de uitstoot van CO2 nodig. Zuid-Holland gaat participeren in een samenwerkingsverband om effecten van opslag van water met een hoge temperatuur in de ondergrond te onderzoeken. Zo kan de CO2-uitstoot circa 50% minder worden. Het samenwerkingsverband wordt aangegaan om de al twee jaar lopende pilot bij Koppert Cress B.V. de komende drie jaar met behulp van een innovatiesubsidie van het ministerie van Economische Zaken af te kunnen ronden.

Hoppenbrouwers Techniek uitgeroepen als ‘Beste Werkgever 2017-2018’

Hoppenbrouwers Techniek heeft het keurmerk ‘Beste Werkgever 2017-2018’ ontvangen. Dit keurmerk van Effectory en Intermediair heeft als doel bij te dragen aan een prettiger en transparanter werkklimaat in Nederland. In september is er een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) gehouden onder de 725 werknemers van Hoppenbrouwers Techniek.

Hunkemöller grote winnaar bij ‘ABN Amro Beste Winkelketen en Webshop Awards van Nederland 2017-2018’

De categoriewinnaars van de publieksprijzen ‘ABN Amro Beste Winkelketen van Nederland 2017-2018’ en ‘ABN Amro Webshop Awards 2017-2018’ zijn bekend. De feestelijke uitreiking vond plaats in het pas geopende ‘Circl’: het circulaire paviljoen van hoofdsponsor ABN Amro in Amsterdam. Hunkemöller ging naar huis met de beide eerste prijzen in de categorie ‘lingerie’. 

Hunkemöller in de race voor Webshop Award categorie ‘lingerie’ en titel Beste Winkelketen van Nederland categorie ‘lingerie’

De genomineerden van het concept Retailer of the year award zijn weer bekend. Hunkemöller doet dit jaar met maar liefst drie nominaties mee. Zij strijden voor de Webshop Award categorie ‘lingerie’, de titel Beste Winkelketen van Nederland categorie ‘lingerie’ en Philip Mountford, CEO van Hunkemöller voor de vakprijs Beste Retail Executive.